Posted on

Prvi korak Nfl meseca Vegas Traces

Sveži Baltimore Ravens je najpomembnejši favorit na plošči, ker ima gospodinjstvo z 9,5 območja prednost ob Houston Texans. Najnovejši Chicago Bears in vi boste okolju prijazni Bay Packers zmožnost najmanjšega prenosa za Carries, ki so nameščeni kot 1,5-delni domači priljubljeni. Čas je, da se poglobite v te vrste tekem, da ugotovite, ali res obstaja ena linija, na katero bodo posamezniki stavili zdaj, ali pa boste našli sledi ljudi, ki bi radi počakali z igranjem do bližjega začetka sezone.

  • BetMGM se je skupaj začel v 50,5, znižal se je s 47,5 v torek popoldne in šel na 48,5 v sredo sredi dneva.
  • Najnovejše aktivne lastnosti iz načina priložnosti za športne dogodke lahko drastično spremenijo, kar vodi do svežega znanja o igrah na srečo.
  • Za lastništvo torkove večerne igre Horseshoe je TwinSpires odšel v okrožje Kansas, da bi vam pomagal -16.5 sredi avgusta, nato pa se dvigne na -17.
  • Popolnoma novi Colti so v zadnjih 12 mesecih doživeli nešteto stvari za vašo zaščito in skupine so ga premagale v številnih dogodkih.

Pred letom dni je dosegel 13,5 sacka in je najboljši zaščitniški športnik v kategoriji. Sveži kavboji, za katere želite, da jih Dak Prescott zmanjša na skupinsko grozljivih 15 prestreženj. Sveže pošasti so odvisne od Daniela Jonesa in morda Saquona Barkleyja, ki bo spodbudil vzpon ambicij Cowboysov. Najnovejši Cowboys je pravzaprav 9-stopenjski in lahko dobite 7-3 ATS v zadnjih desetih spletnih igrah proti. sveža bitja. Popolnoma novi Raiders so se ločili od posla, ki je imel Dereka Carra, in so predali tudi novega zločinca Jimmyju Garoppolu, ki je nagnjen k poškodbam.

William hill prijava – Tennessee Titans At Chicago Contains Chance And you can Picks, Week step 1

Po drugi strani pa igralci denarnih iger na srečo dajejo prednost “pasjemu Miamiju”, ki je 73 % stran od vstopnic/60 % denarja. Nova »najpreprostejša« stava NFL je pravzaprav osebna, vendar nekateri razmišljajo o denarni stavi na močnega favorita, ki vam bo pomagala, da boste na koncu preprosti, saj gre za izbiro skupine, za katero menite, da je nagnjena k dokončnim dobitkom. Vendar ne, najnovejši zaslužki, ki jih lahko dobite pri igranju za preference, so običajno nižji od slabših ali katere koli druge vrste stav. Možnosti v igrah NFL so visoke zaradi oblikovalcev kvot, ki spoznajo več elementov, pa tudi splošno uspešnost stranke, zgodovinske tekme, poškodbe športnikov, vremenske razmere in vzorce iger na srečo.

Omeni Nfl

Kadarkoli je zanimivo z veliko večjo/manjšo william hill prijava možnostjo, vam ponujajo celotno bonitetno linijo, ki jo določijo oblikovalci stavnic. Ta vrstica je pravzaprav mnenje o vaših skupnih stvareh, ki so jih pridobile druge ekipe. Vaše delo bi moralo biti, da se odločite, ali dejanski dobiček pogosto presega sicer neskladje.

william hill prijava

V 12 mesecih so najnovejše kvote lige NFL Vegas nižje od. V nasprotju z razpršenostjo je zadeva vstopnice za zapuščino cuatro/prvi korak in lahko prenesete denar skoraj 5/prvi korak na Buffalu. Skupno število poskusov se je zmanjšalo na 42 od odličnega dvainštiridesetega začetnika, pri čemer je 61 % vstopnic na Over/59 % denarja na Under. Celoten padec 42,5, tako da lahko do sobote popoldne dosežete 41,5, nato pa ponovno zaradi 43 zaradi srede.Popolnoma novi Below dejansko pridobi 78 % prostih mest, medtem ko vi 58 % denarja najdete na najnovejšem Overu.

“Odstranili smo igro, da bi dosegli 7,5,” je povedal Pursue Michaelson, vodja SuperBook možnosti.”Zaradi vašega zanimanja za povsem nove Eagles in zgodbo o težavah Kirka Cousinsa v najboljšem času – ko smo videli, kdaj so te vrste skupin nastopile lani – Predstavljamo si, da gremo v Minnesoto, ki jo potrebujete.” Celoten se je odprl v oseminštiridesetih, zelo zgodaj popoldne je dosegel vrhunec pri 50, kar je zdaj med 44. To je nekaj korakov med stavo PointsBet, ki ima skoraj tudi številko rešitve in boste prejeli 59% denarja za Več . Houston je zdaj prvi korak, če prinesete 56 % od zgodnjih prenosov stav/65 % od valute zgodnjega razmika.

Dallas ima tudi dober stik s Tonyjem Pollardom, ki prevzema obveznosti na vodilni dirki, zaradi katerih Ezekiel Elliott ni več v mestu. Popolnoma nove Beasts ne izpolnjujejo moči slavnih vaših lastnih Cowboys do zločina ali zatočišča. Za zločin imajo novi Kavboji vrhunsko linijo za Tyronom Smithom in Zachom Martinom. On je odličen sprejemni lovilec, vključno s CeeDee Lamb, vi pa boste tudi Brandin Cooks. “Za naprej sem dokončal Jacksonville – prvi korak,” je povedal upravitelj tveganj SuperBook Chase Michaelson.

Premagal je sveže Giants na teku zaradi odličnega touchdowna in lahko dobite zaradi osmih doma v svojih nekaj tekmovanjih. Svetujemo vam, da počakate, da stavite, ker se bo ta razpon v najnovejši predsezoni zagotovo spremenil. Sveži Giants so končali sezono v zgodovini, medtem ko so boljša stranka proti razponu, objavili odlično številko 14-5. Z visokimi standardi v vaših sezonah novi Dallas Cowboys običajno obiščejo New York, da se pomerijo z najnovejšimi pošastmi v glavnem terminu. Sveža SuperBook je razkrila Jags-Saints pri odkrivanju ’em in še niste šli, kljub temu pa je polno potisnilo stran od 42, tako da lahko ta večer dosežete 41,5.

Washingtonski poveljniki proti priložnosti za igre na srečo

william hill prijava

Seattle je izgubil 1/2-predlagati-šest, ki si je prizadeval za začetek dnevnega reda Can get 15. Celih 40, tako da lahko dosežete 40,5, nato pa 41,5 v dvajsetih minutah po začetku. Najnovejša SuperBook odpira sveže Delfine -korak tri.5, ki imajo skupaj petdeset.5. Ko bi novi morda dobili 15 dnevni red ustvariti, polno opazili skoraj takojšnjo pot kot rezultat 49,5. V prihodnje po tem so znižali še eno stopnjo, tako da lahko 44 v zvezi z industrijo NFL priložnost 1. dan.

Znesek navedbe je celo skoraj neaktiven in morda je 57% denarja na novem Overju. Kljub temu, zadeva vstopnice poskusite 4/1-skupaj z denarjem 6/1-in v Detroit, da pokrijete številko. Celotna vrednost se je oddaljila od 52 do 52,5, z vstopnim korakom 3/1-dodatno in gotovino skoraj cuatro/korak 1 za Over. Komplet je navzgor odlična kljukica od 52 do 52,5, ki ima sedeže 3/korak 1 in denar 5/1 za Več kot. Washington (1-3 SU/3-step 1 ATS) je dosegel, da se je poteza ATS s približno tremi spletnimi igrami, ki se je začela 12 mesecev, ustavila, čeprav le malo, na območju Bay.